HOFFMAN Engineering Kft.  Tel:+3630-251-4514
GÉPÉSZETI   
-JAVÍTÁS,
-SZERVIZELÉS,
-TERVEZÉS,
-KIVITELEZÉS
Üzembiztonsági tanácsadás
Lorem ipsum

Az ipari gépek váratlan leállása és átmeneti kiesése nagy kárt okozhat a termelésben. Ezért az üzemek nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az esetleges gépmeghibásodásokból adódó közvetlen és járulékos költségeket minimalizálják. Erre kínál megoldást a proaktív karbantartási stratégia, amelyet a Hoffman & Taylor Mérnöki és Tanácsadó Kft. szakszerű mérnöki szolgáltatásával kínál.

Partnereinek növekvő mennyiségi és minőségi elvárásai megkövetelik a kiszámíthatóan magas üzembiztonságot és a hatékonyság folyamatos fejlesztését. Ezért vezették be a proaktív felügyeleti és karbantartási rendszerünket, amellyel gépeik rendelkezésére állását és a gyártmányminőséget maximalizálni tudják. A komplex rendszernek megbízható adatokon kell alapulnia, s ennek egyik fontos eleme a Hoffman & Taylor Mérnöki és Tanácsadó Kft. gépdiagnosztikai szolgáltatása.

Csapatunk több éves szakmai tapasztalatával vállalja a ipari gépek, ipari berendezések üzemelésének elemzését majd javaslattételt az üzembiztonság növelésére.
Elemzésünk során megvizsgáljuk a berendezések műszaki állapotát, az üzemi környezetet,  munkabiztonsági állapotot.
Diagnosztikánk rávilágít a hiányosságokra, tényszerű javaslatokat tartalmaz az üzembiztonság növelésére, előre tervezhető költségként, fix havidíj ellenében.
A diagnosztika keretében regisztrált javítási naplóban rögzítjük berendezésük állapotát, a változások tendenciáit.

Előnyök:

-üzemeltetési tanácsadás                                                                     -tervezhető leállások

-állapotfelmérés minden hónapban                                                      -tervezhető költségek

-elkerülhető a termeléskiesés                                                               -éves  szerződés

-megelőzhető üzemzavar​​